Schedule

 

Schedule for Mrs.Garcia's class 2018-2019

 

 

8:00-8:15

15 minutes

Collect students from the holding room.

  • Independent and partner reading, computer (reading and math), writing, smart board (math) Homeroom

8:15-8:20

5 minutes

Announcements

8:20-8:35

8:35-8:50

8:50-9:05

45 minutes

​Reading

9:05-9:50

45 minutes

Tiger Time

9:50-10:05

10:05-10:20

10:20-10:35

45

minutes

Guided Reading 1

Guided Reading 2

Guided Reading 3

10:35- 11:05

30 minutes

Lunch

11:05-11:45

40 minutes

Science

 

11:45-1:15

90 minutes

Math

1:15-1:30

15 minutes

Writing 1

1:30 –2:00

30

minutes

Recess 20 minutes/10 minutes Restroom Break

2:00-2:20

20

minutes

Writing 2

 

2:20-2:50

30 minutes

Social Studies

2:50-3:35

 

45 minutes

Specials/Conference

 3:35-3:45  10 minutes  Homeroom/Dismissal

 

Website by SchoolMessenger Presence. © 2019 West Corporation. All rights reserved.